Kasvu, on se sitten yrityksen tai henkilökohtaista, vaatii useimmiten pääomaa. Tällä sivulla esittelemme toimittajia, joilta voi hakea lisäpääomaa omiin tarpeisiin.

Luottoja yksityisten tarpeisiin

Saldolimiitti

Limiitti.fi on nyt edullisempi Saldolimiitti

Limiitti.fi on nyt osa Saldoa ja samalla saanut nimekseen SaldoLimiitti. Verkkosivujen ilmettä on uudistettu ja samalla on uudistunut myös SaldoLimiitin hinnasto.

Voit hakea nyt entistä edullisempaa, mutta edelleen yhtä joustavaa 2000 € lainaa, jota voit nostaa pienissä erissä tilillesi aina tarvitsemasi summan verran. SaldoLimiitin uudistuneet hinnat ovat:

●     Kuukausierä alkaen 49 €/kk

●     Todellinen vuosikorko 29,6 %

●     Nimelliskorko 19,9 %

Omalaina

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana.

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina.fi kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.


Rahalaitos

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.

Lainan kilpailuttaminen kauttamme on helppo ja nopea prosessi:

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.

– Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.

– Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.

– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.

– Maksuaika 1-15 vuotta.

– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu.

Rahalaitos tunnettuus on korkealla tasolla, sillä mainostamme joka päivä valtakunnallisesti kaikissa eri medioissa.

Vippi.fi

Vipin varsinainen lainatuote on 2000 € jatkuvaluonteinen joustoluotto, jolta voi tehdä nostoja joustavasti aina tarpeen mukaan missä ja milloin vain. Nostot tehdään tekstiviesteillä tai MySaldo -verkkopalvelussa ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti 24/7 (poikkeuksena ensimmäinen nosto, joka maksetaan klo 7 – 23 välisenä aikana).

Lainahakemus verkossa on lyhyt, ja sen täyttäminen on aina ilmaista ja helppoa eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Lainapäätökset tehdään aina reaaliaikaisesti 24/7.

Joustoluoton hinnoittelu on edullinen – ei nostoja ei kuluja. Takaisinmaksu tapahtuu erissä tai kerralla. Kuukausittainen minimilyhennys 2000 € Vipissä on alkaen vain 49 €. Selkeä takaisinmaksuohjelma helpottaa asiakkaiden arjen pyöritystä eikä yllättäviä piilokuluja tule. Vippi on reilu – se suomalainen arjen rahoittaja jo vuodesta 2006.


Estate Guru

EstateGuru on Euroopan johtava markkinapaikka lyhytaikaisille, kiinteistövakuutetuille lainoille. Yhdistämme kehittäjät, yritykset ja yksityishenkilöt sijoittajiin mahdollistaen heille tarvittavan pääoman hankkimisen projektien rahoittamiseen tai lainan ottamiseen ammattimaisesti arvostetun omaisuuden vakuutena. Samalla sijoittajat voivat ansaita huomattavia tuottoja sijoittamalla kiinteistövakuutettuihin lainoihin. Perustajiemme erityisosaaminen kiinteistökehityksestä, lakialalta, rahoituksesta ja sijoitusmaailmasta mahdollistaa jokaisen projektin asianmukaisen arvioinnin ja sen potentiaalin tunnistamisen. Tähän mennessä EstateGurulla on yli 19 000 sijoittajaa 109 eri maasta, joiden vuosittainen keskimääräinen korkotuotto on 12,27%.

EstateGurun toiminta

EstateGuru toimii kiinteistövakuutettujen lyhytaikaisten lainojen markkinapaikkana, joka mahdollistaa rahoituksen saatavuuden erilaisille projekteille. Kehittäjät, yritykset ja yksityishenkilöt voivat hakea lainaa EstateGurun kautta ja tarjota kiinteistövakuutta lainan vakuudeksi. Sijoittajat voivat puolestaan sijoittaa näihin lainoihin ja ansaita korkotuottoa. Tämä malli hyödyttää sekä lainanottajia että sijoittajia tarjoamalla mahdollisuuden rahoituksen hankkimiseen ja sijoituksille korkean tuoton.

EstateGurun Kansainvälisyys

EstateGurun toiminta ei rajoitu pelkästään yhteen maahan, vaan se palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. Yli 19 000 sijoittajaa eri puolilta maailmaa ovat hyödyntäneet EstateGurun palveluita ja sijoittaneet kiinteistövakuutettuihin lainoihin. Tämä kansainvälisyys lisää monipuolisuutta ja mahdollisuuksia sekä sijoittajille että lainanottajille.

Robocash

Robo.cash on eurooppalainen vertaislainausinvestointialusta, joka toimii osana kansainvälistä rahoitusryhmää, Robocash Groupia. Tällä alustalla voit sijoittaa lainoihin, jotka on tarjottu Robocash Groupin yritysten kautta Kazakstanissa, Espanjassa, Singaporessa ja Vietnamissa. Sijoittajien varat alustalla ovat suojattuja takaisinostotakuulla ja ryhmätakuulla, jotka tarjoaa Robocash Group.

Miten Robo.cash toimii?

Robo.cash tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden kasvattaa varallisuuttaan sijoittamalla vertaislainoihin. Alusta toimii yksinkertaisella periaatteella: sijoittajat rahoittavat lainoja, jotka myönnetään lainanottajille Robocash Groupin eri yritysten kautta. Näihin lainoihin voi sijoittaa eri määriä rahaa, ja sijoittajat saavat korkotuottoa lainasummastaan.

Sijoittajien suojaus

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka tekevät Robo.cashista houkuttelevan sijoitusvaihtoehdon, on sijoittajien suojaus. Sijoittajien varat ovat suojattuja kahdella tavalla:

  1. Takaisinostotakuu: Robo.cashin tarjoama takaisinostotakuu tarkoittaa sitä, että jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin ajoissa, lainanantaja ostaa sen takaisin sijoittajilta. Tämä tarkoittaa, että sijoittajille ei koidu tappioita lainojen epäonnistumisista.
  2. Ryhmätakuu: Lisäksi Robo.cash Group tarjoaa ryhmätakuun, joka suojaa sijoittajien varoja. Tämä tarkoittaa, että vaikka yksittäinen laina ei onnistuisi, sijoittajien varat ovat turvassa, koska ryhmätakuu kattaa mahdolliset tappiot.

Sijoitusmahdollisuudet eri maissa

Robo.cash tarjoaa sijoitusmahdollisuuksia eri maissa toimivien Robocash Groupin yritysten kautta. Tämä antaa sijoittajille mahdollisuuden hajauttaa sijoituksiaan eri markkinoille ja maantieteellisiin alueisiin. Sijoittajat voivat valita, mihin maahan haluavat sijoittaa ja hajauttaa riskiään eri maiden kesken.

Robo.cash tarjoaa eurooppalaisille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa vertaislainoihin, jotka ovat peräisin Robocash Groupin eri yrityksiltä. Alusta tarjoaa sijoittajille korkotuottoa ja samalla suojaa heidän varojaan takaisinostotakuulla ja ryhmätakuulla. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat monipuolistaa sijoituksiaan eri maihin.


Luottoja yrityksille

Yrityluotto

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000 € tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla.

Capitalbox

CapitalBox antaa pienyrityksille niiden käyttöpääomaa lisäävää tasaerälainaa. Lainan määrä on 2 000 – 250 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika on jopa 24 kuukautta.


Kun yritykset suuntaavat investointeihin, on tärkeää ottaa huomioon monia tekijöitä, jotka vaikuttavat investoinnin onnistumiseen. Tässä artikkelissa käymme läpi keskeisiä seikkoja, jotka auttavat yrityksiä tekemään tietoisia päätöksiä investoinneistaan.

Markkinoiden ymmärtäminen

Ennen investointipäätöksen tekemistä on välttämätöntä ymmärtää markkinoita, joille ollaan sijoittamassa. Tämä sisältää kilpailijoiden analysoinnin, kysynnän ja tarjonnan dynamiikan sekä asiakassegmenttien tunnistamisen. Markkinatutkimus on avainasemassa oikeiden investointipäätösten tekemisessä.

Rahoituslähteiden valinta

Investointien rahoittamiseksi yritykset voivat käyttää erilaisia lähteitä, kuten omaa pääomaa, lainoja tai sijoittajien varoja. Kunkin rahoituslähteen ehdot ja vaikutukset yrityksen talouteen tulee arvioida huolellisesti. On tärkeää ymmärtää kunkin rahoitusvaihtoehdon kustannukset ja riskit.

Riskienhallinta

Investoinneissa on aina mukana riski. Riskienhallinnan strategiat, kuten hajauttaminen ja vakuutukset, ovat olennaisia investointien turvaamiseksi. Yritysten on arvioitava potentiaaliset riskit ja suunniteltava niiden hallintaa.

Taloudelliset ennusteet

Investointipäätöksen tueksi tulee laatia realistiset taloudelliset ennusteet. Nämä ennusteet auttavat ymmärtämään investoinnin potentiaalisia tuottoja ja kustannuksia. Tarkat ennusteet ovat välttämättömiä investointien kannattavuuden arvioimiseksi.

Teknologian rooli

Teknologia on nykyaikaisessa liiketoiminnassa keskeinen tekijä. Sen rooli investointipäätöksissä on merkittävä, sillä teknologiset ratkaisut voivat parantaa tuottavuutta, tehostaa prosesseja ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Kestävän kehityksen huomioiminen

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat nykyään tärkeitä investointipäätöksiä ohjaavia tekijöitä. Yritysten on tärkeää ottaa huomioon kestävän kehityksen periaatteet investointeja suunnitellessaan.

Henkilöstön osaaminen ja koulutus

Yrityksen henkilöstön osaaminen ja koulutus ovat avainasemassa investointien onnistumisessa. Investoinnit koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tuovat pitkäaikaista hyötyä yritykselle.

Investointien suunnittelussa ja toteuttamisessa on monia näkökohtia, jotka vaativat huolellista harkintaa. Markkinoiden ymmärtäminen, rahoituslähteiden valinta, riskienhallinta, taloudelliset ennusteet, teknologian hyödyntäminen, kestävän kehityksen huomioiminen sekä henkilöstön osaaminen ovat keskeisiä tekijöitä, jotka takaavat investointien onnistumisen.