-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, joka kuuluu kansainväliseen ja suomalaisperäiseen Multitude fintech -konserniin, tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisia finanssipalveluja ympäri maailman, yli 20 maassa. Perustettu vuonna 2021, SweepBank on noussut nopeasti suosioon osana Multitude-konsernia, keräten jo yli 50 000 aktiivista sovellusasiakasta. Asiakkaille tarjotaan korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä, sekä ainutlaatuinen virtuaalinen Mastercard-pankki- ja luottokortti, johon liittyy yksinoikeudella saatavat Sweep Deals -edut. SweepBankin toimintaperiaatteet perustuvat eettisyyteen ja vastuullisuuteen, ja se noudattaa sekä kansainvälisiä että paikallisia lakeja ja kuluttajaviranomaisten ohjeistuksia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin monipuoliset luottokorttipalvelut

SweepBankin tarjoama luottokortti vastaa modernin kuluttajan tarpeisiin. Kortin ominaisuuksiin kuuluu virtuaalinen Mastercard, joka tarjoaa jopa 60 päivän korottoman maksuajan. Kortin hakeminen on suoraviivaista, ja luottopäätös myönnetään heti. Luottorajat ovat välillä 1 000 – 8 000 €, ja kortti on vapaa avaus-, kuukausi- ja vuosimaksuista. Kortti on yhteensopiva Apple Payn ja Google Payn kanssa, mikä tuo lisää joustavuutta ja turvallisuutta maksamiseen. Lisäksi SweepBank tarjoaa asiakkailleen 1% vuosikoron käyttötilillä, 1,4 % säästötilillä ja jopa 3,3% määräaikaistilillä, sekä kanta-asiakasohjelman kautta saatavia ostoetuja ja cashback-mahdollisuuksia.

Virtuaalikortin käytön hyödyt arjessa

SweepBankin virtuaalikortti on tuonut mukanaan uuden ulottuvuuden päivittäiseen maksamiseen. Se mahdollistaa sekä verkkokauppaostokset että fyysiset ostokset, tarjoten nopean, helpon ja turvallisen maksutavan. Kortti integroituu saumattomasti mobiilimaksusovelluksiin, kuten Apple Payhin ja Google Payhin, tehostaen maksukokemusta. Virtuaalikortin turvaominaisuudet suojaavat asiakkaan henkilökohtaisia tietoja, vähentäen tietovarkauksien ja väärinkäytösten riskiä. Lisäksi virtuaalikortin avulla asiakkaat voivat seurata menojaan reaaliajassa, mikä auttaa heitä hallitsemaan talouttaan entistä paremmin.

Hakuprosessi ja kortin käyttöehdot

SweepBankin luottokortin hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja se tapahtuu yhtiön verkkosivujen kautta. Hakuprosessin jälkeen asiakkaat saavat välittömästi tietoa luottopäätöksestä. Hakijoiden tulee täyttää tietyt ehdot, kuten olla vähintään 20-vuotiaita, ansaita vähintään 1600 euroa kuukaudessa, olla ilman maksuhäiriömerkintöjä ja asua vakituisesti Suomessa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen asiakkaat voivat ottaa käyttöön luottokortin ja muut pankkipalvelut lataamalla SweepBankin mobiilisovelluksen.

Luottokortin kustannukset

SweepBankin luottokortti on suunniteltu olevan kustannustehokas ja läpinäkyvä. Esimerkiksi 1500 euron luotossa nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%, jolloin 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, sisältäen 166,56€ kuluja. Tärkeä huomio on, että vaikka luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua maksuja.

Vastaa